Charmed | Magyar Bűbájos boszorkák rajongói oldal
ÜDVÖZÖLLEK

Köszöntelek az oldalamon, ami nem mással, mint a népszerű sorozattal, a Bűbájos boszorkákkal foglalkozik. Rengetek információt találhatsz itt kedvenceidről, csak szét kell nézned! :] Ne habozz hát, merülj el a varázslatok világában!

FŐOLDAL BELÉPÉS REGISZTÁRCIÓ

 

 
TOVÁBBI OLDALAIM

Nézzetek be a többi oldalamra is. A varázslatok szerelmeseinek ajánlom Harry Potter világát, az anime kedvelőinek pedig az InuYashával, a Kirarin Revolutionnel és a többi kedvenc animémmel foglalkozó oldalaimat.

 
MENÜ

Itt találhatjátok az információkat a sorozatról, oldalról, szerkesztőről, egyszóval mindenről. Bármit elvinni szigorúan tilos!

 
CSERÉK

Az oldalon két féle csere van. Képpel és kép nélkül. Jelentkezni lehet, de nincs rá garancia, hogy elfogadom.

 
Látogatók
Indulás: 2007-09-30
 

 

 

Évadok dióhéjban

 

Évadismertető

A Bűbájos boszorkákban nagy hangsúlyt kap, hogy a három testvér ereje együtt igazán hatalmas. Három különböző egyéniségű lány, különféle varázserőkkel felruházva, mégis testvérek, akik származásuknál fogva is egységet alkotnak, amely magasabb szintre emeli mágikus hatalmukat.
 
Ezt fejezi ki egy régebben alig ismert jelkép, amely a Bűbájos boszorkák óta vált világszerte népszerűvé: a triquetra. Az egy körrel összefont, háromágú csillagforma, amely a Bűbájos boszorkák varázskönyvének borítóján is szerepel, jelképezi a  hármak erejét, ami nem más, mint a Halliwell nővérek egymást erősítő hatalma. Ugyanakkor ősi, a női erőket képviselő ábra, a gonosz elleni védekezés szimbóluma. A háromszögben elhelyezkedő "sugarak" a hármas istennőt, a kör, amelyet gyakran farkába harapó kígyóként ábrázolnak, az öröklétet jelenti. De a tapasztalást, a titkos tudást is jelképezi.
 
Mindez a hármas számnak tulajdonított csodás erőn alapul. A keresztény vallás szentháromságán kívül számos hagyományban és filozófiában felfedezhetünk olyan hármas egységeket, triádokat, amelyek különleges erőt képviselnek. A hármas szám gazdag jelképrendszerében az égi, anyagi és emberi erő egysége szerepel. Az élő ember száma ez az egyes és kettes összege, ami az égi és földi erő kapcsolatából jön létre.
 
Hármas felosztás jelképezi az emberi életet is: a születés, a fejlődés és a halál sorozatát. Ezt például a görög és latin mitológiákban három istennő képviseli. Ők a Moirák ( a rómaiaknál a Párkák ) : egyikük felveti az élet fonalát, másikuk sodorja, a harmadikuk pedig ollójával elvágja, amikor eljön a halál ideje.
 
Prue, Piper és Phoebe, majd később a legidősebb nővér halála után a helyébe lépő Paige a hármas elpusztíthatatlan hatalmát is mutatja. Ha Prue vesztét okozza a démonokkal folytatott küzdelem, az élet nem áll meg. A keletkezés és elmúlás egymást követő rendjében megjelenik az újonnan felfedezett, később született testvér, és helyreáll a hármak legyőzhetetlen, varázsos ereje.
 

Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!