Charmed | Magyar Bűbájos boszorkák rajongói oldal
ÜDVÖZÖLLEK

Köszöntelek az oldalamon, ami nem mással, mint a népszerű sorozattal, a Bűbájos boszorkákkal foglalkozik. Rengetek információt találhatsz itt kedvenceidről, csak szét kell nézned! :] Ne habozz hát, merülj el a varázslatok világában!

FŐOLDAL BELÉPÉS REGISZTÁRCIÓ

 

 
TOVÁBBI OLDALAIM

Nézzetek be a többi oldalamra is. A varázslatok szerelmeseinek ajánlom Harry Potter világát, az anime kedvelőinek pedig az InuYashával, a Kirarin Revolutionnel és a többi kedvenc animémmel foglalkozó oldalaimat.

 
MENÜ

Itt találhatjátok az információkat a sorozatról, oldalról, szerkesztőről, egyszóval mindenről. Bármit elvinni szigorúan tilos!

 
CSERÉK

Az oldalon két féle csere van. Képpel és kép nélkül. Jelentkezni lehet, de nincs rá garancia, hogy elfogadom.

 
Látogatók
Indulás: 2007-09-30
 

 

 

Évadok dióhéjban

 

Évadismertető

A Bűbájos boszorkákban nagy hangsúlyt kap, hogy a három testvér ereje együtt igazán hatalmas. Három különböző egyéniségű lány, különféle varázserőkkel felruházva, mégis testvérek, akik származásuknál fogva is egységet alkotnak, amely magasabb szintre emeli mágikus hatalmukat.
 
Ezt fejezi ki egy régebben alig ismert jelkép, amely a Bűbájos boszorkák óta vált világszerte népszerűvé: a triquetra. Az egy körrel összefont, háromágú csillagforma, amely a Bűbájos boszorkák varázskönyvének borítóján is szerepel, jelképezi a  hármak erejét, ami nem más, mint a Halliwell nővérek egymást erősítő hatalma. Ugyanakkor ősi, a női erőket képviselő ábra, a gonosz elleni védekezés szimbóluma. A háromszögben elhelyezkedő "sugarak" a hármas istennőt, a kör, amelyet gyakran farkába harapó kígyóként ábrázolnak, az öröklétet jelenti. De a tapasztalást, a titkos tudást is jelképezi.
 
Mindez a hármas számnak tulajdonított csodás erőn alapul. A keresztény vallás szentháromságán kívül számos hagyományban és filozófiában felfedezhetünk olyan hármas egységeket, triádokat, amelyek különleges erőt képviselnek. A hármas szám gazdag jelképrendszerében az égi, anyagi és emberi erő egysége szerepel. Az élő ember száma ez az egyes és kettes összege, ami az égi és földi erő kapcsolatából jön létre.
 
Hármas felosztás jelképezi az emberi életet is: a születés, a fejlődés és a halál sorozatát. Ezt például a görög és latin mitológiákban három istennő képviseli. Ők a Moirák ( a rómaiaknál a Párkák ) : egyikük felveti az élet fonalát, másikuk sodorja, a harmadikuk pedig ollójával elvágja, amikor eljön a halál ideje.
 
Prue, Piper és Phoebe, majd később a legidősebb nővér halála után a helyébe lépő Paige a hármas elpusztíthatatlan hatalmát is mutatja. Ha Prue vesztét okozza a démonokkal folytatott küzdelem, az élet nem áll meg. A keletkezés és elmúlás egymást követő rendjében megjelenik az újonnan felfedezett, később született testvér, és helyreáll a hármak legyőzhetetlen, varázsos ereje.
 

Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG