Charmed | Magyar Bűbájos boszorkák rajongói oldal
ÜDVÖZÖLLEK

Köszöntelek az oldalamon, ami nem mással, mint a népszerű sorozattal, a Bűbájos boszorkákkal foglalkozik. Rengetek információt találhatsz itt kedvenceidről, csak szét kell nézned! :] Ne habozz hát, merülj el a varázslatok világában!

FŐOLDAL BELÉPÉS REGISZTÁRCIÓ

 

 
TOVÁBBI OLDALAIM

Nézzetek be a többi oldalamra is. A varázslatok szerelmeseinek ajánlom Harry Potter világát, az anime kedvelőinek pedig az InuYashával, a Kirarin Revolutionnel és a többi kedvenc animémmel foglalkozó oldalaimat.

 
MENÜ

Itt találhatjátok az információkat a sorozatról, oldalról, szerkesztőről, egyszóval mindenről. Bármit elvinni szigorúan tilos!

 
CSERÉK

Az oldalon két féle csere van. Képpel és kép nélkül. Jelentkezni lehet, de nincs rá garancia, hogy elfogadom.

 
Látogatók
Indulás: 2007-09-30
 

 

 

Évadok dióhéjban

 

Évadismertető

A Bűbájos boszorkákban nagy hangsúlyt kap, hogy a három testvér ereje együtt igazán hatalmas. Három különböző egyéniségű lány, különféle varázserőkkel felruházva, mégis testvérek, akik származásuknál fogva is egységet alkotnak, amely magasabb szintre emeli mágikus hatalmukat.
 
Ezt fejezi ki egy régebben alig ismert jelkép, amely a Bűbájos boszorkák óta vált világszerte népszerűvé: a triquetra. Az egy körrel összefont, háromágú csillagforma, amely a Bűbájos boszorkák varázskönyvének borítóján is szerepel, jelképezi a  hármak erejét, ami nem más, mint a Halliwell nővérek egymást erősítő hatalma. Ugyanakkor ősi, a női erőket képviselő ábra, a gonosz elleni védekezés szimbóluma. A háromszögben elhelyezkedő "sugarak" a hármas istennőt, a kör, amelyet gyakran farkába harapó kígyóként ábrázolnak, az öröklétet jelenti. De a tapasztalást, a titkos tudást is jelképezi.
 
Mindez a hármas számnak tulajdonított csodás erőn alapul. A keresztény vallás szentháromságán kívül számos hagyományban és filozófiában felfedezhetünk olyan hármas egységeket, triádokat, amelyek különleges erőt képviselnek. A hármas szám gazdag jelképrendszerében az égi, anyagi és emberi erő egysége szerepel. Az élő ember száma ez az egyes és kettes összege, ami az égi és földi erő kapcsolatából jön létre.
 
Hármas felosztás jelképezi az emberi életet is: a születés, a fejlődés és a halál sorozatát. Ezt például a görög és latin mitológiákban három istennő képviseli. Ők a Moirák ( a rómaiaknál a Párkák ) : egyikük felveti az élet fonalát, másikuk sodorja, a harmadikuk pedig ollójával elvágja, amikor eljön a halál ideje.
 
Prue, Piper és Phoebe, majd később a legidősebb nővér halála után a helyébe lépő Paige a hármas elpusztíthatatlan hatalmát is mutatja. Ha Prue vesztét okozza a démonokkal folytatott küzdelem, az élet nem áll meg. A keletkezés és elmúlás egymást követő rendjében megjelenik az újonnan felfedezett, később született testvér, és helyreáll a hármak legyőzhetetlen, varázsos ereje.
 

Tudod, milyennek látnak téged mások? Elárulja Aszcendensed!    *****    AZ EGYETLEN MÛKÖDÕ MAGYAR DEMI LOVATO FORRÁSOD - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL A DEMIVEL TÖRTÉNT HÍREKRÕL - DEMI LOVATO    *****    Hûsölj a nyári melegben egyedi módon - nézz jégkorong meccset! Nem tudod, hol kezdd? Adok pár tippet! ^^    *****    STITCHERS - Gyere és ismerd meg a Freeform csatorna sorozatát és annak színészeit! Épp San Diego Comic-Con lázban égünk!    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!    *****    INGYENES HOROSZKÓP ELEMZÉS, ASZTROLÓGIA OKTATÁS! CSAK REGISZTRÁLNOD KELL!    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (: